Mijn winkelmand

Sluit

Ons verhaal

Het verhaal van BK Amsterdam duurt nog niet zo lang. In 2015 starten twee Amsterdamse studenten hun een eigen horlogemerk: BK Amsterdam. Gedreven door passie en strijdbaarheid beginnen de twee aan een avontuur dat een paar jaar later is uitgegroeid tot een horlogemerk dat wereldwijd verkoopt. 

Met als doel een lijn op te zetten die eenvoud en gevoel voor detail terugbrengt in de horloge-industrie heeft BK Amsterdam een collectie horloges en horlogebandjes ontworpen. Deze twee kernwaarden vormen de basis van de prachtige serie minimalistische uurwerken met een strak en tijdloos design.

'Met aandacht en zorg voor de perfecte materialen'

Gecombineerd met de makkelijk verwisselbare horlogebanden (click on/off systeem) maak jij jouw horloge uniek en kun je 'm naar eigen stijl aanpassen met leren of stalen horlogebandjes. De leren riemen zijn gemaakt van Italiaans leer en zijn verkrijgbaar in verschillende elegante exemplaren, met een zilverkleurig stalen gesp.

'Stijlvol, tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid'

De horloges van BK Amsterdam zijn zonder twijfel geschikt voor elke gelegenheid. Draag het horloge onder een stijlvol pak, tijdens het stappen of tijdens een potje tennis. Het horloge van BK Amsterdam zorgt voor de finishing touch van jouw outfit. 

'Combineer het beste met het beste'

Hello You!

Meld je aan voor onze maillijst