Mijn winkelmand

Sluit

Verzending & retourneren

Verzending

BK Amsterdam biedt gratis verzending voor bestellingen boven EUR 79 aan kopers uit de landen Nederland, België en Luxemburg.

De koper is verantwoordelijk voor de juiste opgave van het afleveradres; wanneer er iets verkeerd gaat met de verzending van een bestelling als gevolg van een door de koper gemaakte fout in het afleveradres, is BK Amsterdam niet verantwoordelijk voor (gedeeltelijk) verlies van de zending. Wanneer BK Amsterdam aanvullende informatie nodig heeft over een afleveradres, kan zij de koper benaderen om deze aanvullende informatie te geven. Indien er aanvullende informatie nodig is over het afleveradres kan dit tot vertraging van de bezorging leiden.

BK Amsterdam zal zich redelijkerwijs inspannen om de bestelling binnen de levertermijn af te leveren op het afleveradres.

Als er vertraging optreedt in de bezorging of indien deze niet of slechts gedeeltelijk uitvoerbaar is, wordt de koper hiervan zo snel als redelijkerwijs mogelijk is op de hoogte gebracht na het plaatsen van de bestelling. In dat geval heeft de koper het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.

Het risico van beschadiging en/of verlies van producten rust tot het moment van aflevering op het afleveradres op BK Amsterdam, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen is.

 

Verkeerd product ontvangen?

Wanneer de koper een product ontvangt dat hij/zij niet besteld heeft, moet hij/zij BK Amsterdam hiervan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling) per e-mail (of via de contactpagina van de website) op de hoogte brengen. De koper zorgt voor het terugsturen van een dergelijk product nadat hij/zij van BK Amsterdam instructies heeft gekregen voor de retourzending. BK Amsterdam neemt de kosten voor deze zending voor haar rekening en zorgt daarna voor verzending van het juiste product aan de koper, mits de koper volledig heeft voldaan aan de instructies van BK Amsterdam voor de retourzending.

 

Beschadigd product ontvangen?

Wanneer de koper een beschadigd of onvolledig product ontvangt, moet hij/zij de klantenservice van BK Amsterdam hiervan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling) via de website service.cluse.com op de hoogte brengen. BK Amsterdam zal dan besluiten hoe de kwestie afgehandeld moet worden. De klant moet BK Amsterdam altijd op de hoogte stellen in dergelijke gevallen en de instructies van de klantenservice van BK Amsterdam afwachten. Indien een klant een product in een dergelijk geval op eigen kosten terugstuurt, zonder eerst contact op te nemen met de klantenservice en hun instructies af te wachten, kan hij/zij de gemaakte kosten niet terugvorderen bij BK Amsterdam (evenmin kan hij/zij BK Amsterdam verantwoordelijk stellen voor de retourzending zonder toestemming vooraf van BK Amsterdam).

Indien de bestelling die door BK Amsterdam is of wordt verzonden aan de koper zoek raakt, zoek is geraakt, of indien de koper beweert dat hij/zij de bestelling niet heeft ontvangen (ook al blijkt dit niet uit de track- & tracegegevens / vervoerdersinformatie), start de vervoerder een klachtenprocedure op. Er zal pas overgegaan worden tot een eventuele terugboeking of nieuwe verzending als de uitkomst van de procedure bekend is. De koper moet volledige medewerking verlenen aan de klachtenprocedure van de vervoerder. Indien een zending zoek is geraakt ten gevolge van een fout van de vervoerder (en nadat de klachtenprocedure van de vervoerder is afgerond), zal BK Amsterdam het bedrag terugstorten aan de klant of proberen om het bestelde product opnieuw te verzenden.

Indien een zending 14 dagen na de verzenddatum nog steeds niet afgeleverd is op het afleveradres van de koper (of het afhaalpunt), is de koper verplicht om de klantenservice van BK Amsterdam daarvan binnen 14 dagen op de hoogte te stellen per e-mail (dus: uiterlijk 28 dagen na de verzenddatum).

 

BEZORGING

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

NL: 1 – 2 werkdagen
EUROPA: 3-7 werkdagen
OVERIGE: 7-14 werkdagen

De levertermijn is afhankelijk van het land, evenals van de locatie. Een bestelling die is verzonden naar een landelijke locatie kan langer duren dan een bestelling die is verzonden naar New York City (dat zich dicht bij een UPS-punt op een luchthaven bevindt). De levertermijn in werkdagen, zoals vermeld bij de productbeschrijving, verschilt per land voor levering. In de track & trace-informatie die u ontvangt zodra het pakket het magazijn van BK Amsterdam heeft verlaten, wordt de levertermijn getoond.

 

Waar kan ik de status van mijn bestelling vinden?

Zodra een order verstuurd is, ontvangt u een e-mail met de track & tracecode. De levertermijn, zoals getoond bij de productbeschrijving, is aangegeven in 'werkdagen'. Dit betekent dat weekenden en nationale feestdagen niet worden meegerekend.

 

Zijn er verzendkosten?

BK Amsterdam biedt gratis verzending voor bestellingen boven EUR 79 aan consumenten naar de landen Nederland, België en Luxemburg.

Let op:bij verzending van een bestelling naar een adres buiten de BENELUX maar binnen de EU gelden andere tarieven. Bij verzending naar een adres buiten de EU kan de koper invoerheffingen en belastingen verschuldigd zijn die geïnd worden bij de bezorging van de zending op het opgegeven afleveradres. De koper is verantwoordelijk voor betaling van deze invoerheffingen en belastingen. Wij wijzen erop dat BK Amsterdam geen zeggenschap heeft over deze kosten en aangezien deze per land verschillen, kan BK Amsterdam de hoogte ervan niet voorspellen. BK Amsterdam raadt de koper aan om contact op te nemen met de plaatselijke douane voor nadere informatie.

 

Naar welke landen verzenden jullie?

BK Amsterdam verzend alle bestellingen, indien gewenst, wereldwijd.

 

Kan ik mijn bestelling ophalen bij het magazijn of bij een verkooppunt van BK Amsterdam?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. We houden geen webwinkel voorraden aan op onze verkooppunten en het magazijn van onze uitvoeringspartner is niet toegankelijk voor klanten.

 

Retourneren

We vinden het erg vervelend als je webwinkelaankoop niet voldoet aan je verwachtingen. Onderstaand kun je het formulier downloaden dat meegezonden dient te worden met je retourzending. Vul het formulier zo volledig mogelijk in zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. In het geval dat je een verkeerd model hebt ontvangen of wanneer je bestelling beschadigd is kun je jouw aankopen kosteloos retourneren. We vergoeden de verzendkosten na ontvangst van de retourzending.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

Hello You!

Meld je aan voor onze maillijst