Mijn winkelmand

Sluit

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn horloge?

Mocht er toch iets mis zijn met het horloge, heb je altijd 1 jaar garantie op het uurwerk. Voor meer informatie kun je de Algemene Voorwaarden raadplegen.

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterij gaat ongeveer vijf jaar mee. Tegen die tijd zul je merken dat je horloge minder accuraat wordt. Voor een paar euro kun je deze vervangen bij je lokale juwelier. Je kunt het ook zelf doen door de achterkant van de horlogekast los te maken. Dit is echter af te raden omdat je snel krassen zult maken en bij het zelf vervangen vervalt de garantie op het uurwerk.

Is het horloge waterdicht?

De horloges van BK Amsterdam hebben een waterbestendigheid van 3 ATM (30 M), wat betekent dat het horloge bestendig is tegen regen, transpiratie en spatwater. 

Hoe laat is het?

Tijd voor een BK Horloge.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Als je op werkdagen voor 17.00 uur hebt besteld, wordt je horloge op dezelfde dag nog verzendklaar gemaakt en meegegeven aan de pakketdienst. Normaliter wordt je bestelling vervolgens binnen 1-2 werkdagen bij je geleverd. Alle bestellingen worden veilig verzonden in een verzenddoosje. 

Zijn er verzendkosten?

Bestellingen vanaf €79 verzenden wij gewoon gratis binnen de BENELUX. Bestellingen daarbuiten worden verzonden tegen €20 verzendkosten. Bestellingen onder de €79, maar binnen de BENELUX, worden verzonden tegen €4,95 verzendkosten. Bekijk voor meer informatie de pagina: Verzenden & Retourneren.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt het horloge altijd binnen 14 dagen retourneren. Stuur voorafgaand aan je retournering een mailtje naar info@bk-amsterdam.com met de vermelding van je ordernummer. Bekijk voor meer informatie de pagina: Verzenden & Retourneren.

Hoe verstel ik de gesp op mijn metalen bandje?

Je kunt de gesp eenvoudig verstellen door deze te openen en te sluiten met een dun instrument zoals een mesje. Omdat de gesp uiteraard stevig vast moet zitten, dien je wel enige kracht te gebruiken. 

Hello You!

Meld je aan voor onze maillijst